Vissza az előző oldalra

Viszonteladói nézet

Közületi, végfelhasználói nézet

A Till-Papír Kft. 1996 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő papír-írószer nagykereskedés.

Telephelyünk Szolnokon található, ahol 1500 m2-es telephelyen, 500 m2-es modern raktár-iroda bázisból szolgáljuk ki partnereinket.

 

IMG_0711

Vevőink vásárlói kényelmét biztosítja a 300 m2-es papír-irodaszer áruház és a hatalmas ingyenes parkoló. Mindez nyugodt, barátságos, zöld övezetben várja Önt, a város szélén.

IMG_0710

Cégünk közvetlenül viszonteladók, papír-írószer boltot üzemeltetők, cégellátók, végfelhasználók részére értékesíti termékeit. Nálunk mindent megtalál, amire szükség lehet, a boltban, az irodában, a tanévkezdéshez.

A Till-Papír Kft. két évtizedes kereskedelmi tapasztalatainak, a szakmában elfoglalt helyének és a kelet-magyarországi értékesítésben betöltött szerepének megfelelően, változatos értékesítési lehetőségekkel áll vevői rendelkezésére. A többcsatornás beszerzéseink lehetővé teszik megrendelőink számára, hogy az igényeikhez alkalmazkodó, üzletmenetükhöz legjobban illeszkedő ajánlatot kapják Tőlünk.

Minden héten, egyeztetett fix túranapokon, bizonyos megyékben, saját autóval, értékhatár nélkül tudjuk vállalni a szállítást.

Nettó 30.000 Ft feletti rendelések esetén, a 11 óráig leadott igényeket, másnapra futárszolgálatunkkal le tudjuk szállítani.

A Till-Papír Kft üzletpolitikájának alapjait, a működés stabilitását a következő célok megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése garantálja:

  • a vevők magas színvonalú kiszolgálásával a meglévő üzleti kör megtartása és folyamatos bővítése
  • a széles, minden igényt kielégítő termékskála biztosítása
  • jó minőségű termékek árusítása
  • kedvező, a piac változásaihoz rugalmasan igazodó árak kialakítása
  • gyors kiszolgálás, házhozszállítás

A cég alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünknek, a vevőink kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Fontosnak tartjuk, hogy személyesen is megismerjük Önt és igényeit, hogy a lehető legmegfelelőbb kiszolgálásban részesíthessük.

Várbiró Attila
Ügyvezető igazgató